bTV Соломон Паси разкри голяма опасност, която дебне Балканите. Това, което най-много

...
bTV
Соломон Паси разкри голяма опасност, която дебне Балканите. Това, което най-много
Коментари Харесай

Соломон Паси поиска ядрени оръжия за България

bTV Соломон Паси разкри голяма заплаха, която дебне Балканите. " Това, което най-вече ме тормози, е излизането на Русия от ракетния контракт със Съединени американски щати, което ще наруши салдото на върха в Европа. Атомни бомби, атомни оръжия, по какъв начин и къде ще бъде разнесени тези оръжия... Но сигурно това, което ние на Балканите имаме потребност, не е тактиката на Тодор Живков " Балканите без нуклеарна зона ". Имаме потребност от нуклеарни оръжия, които подсигуряват мира, както го подсигуряваха през цялата студена война ", каза Паси пред bTV.

Визитата на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг е протоколна и не трябва да се шашкаме от нея. Това е рутинна обиколка на държавите-членки на НАТО. Той прави публични визити по-малко от предшественика си ", уточни някогашният външен министър. По време на визитата ще стане дума и за приемането на Македония. Присъединяването на Македония към НАТО е част от огромното българско изпитание за напредъка на Западните Балкани.

" Заплаха за енергийните планове постоянно има и най-голямата е зависимостта от Русия. Ние сме монополно подвластни от енергетиката на Русия “, означи Паси. Според него позицията на президента Радев е единствено на думи, тъй като служебното държавно управление не е направило нищо, за отпадането на глобите против Русия. Той разяснява и срещата Тръмп - Ким.

" Влакът на Ким Чен-ун два пъти е идвал до България. Ким Ир Сен не пътуваше със аероплан. Имат наследствена параноя, че може руснаците да смъкват самолета им с ракета. Влакът е брониран и тежък и се движи с не повече от 60 км в час. Оттам той командва. Жестът Ким да се види с Тръмп е добър, само че това е непопулярна дипломация. Европейски Съюз е огромният отсъстващ от тематиката " Северна Корея “, сподели още Соломон Паси.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР